Monday, August 22, 2011

Utsikt från frukostbordet


Sitter och dricker kaffe och tittar på takåsarna utanför fönstret i övernattningslägenheten. Lyssnar på nyheterna och är bekymrad över utvecklingen i Libyen. Ännu verkar det var långt ifrån över med inbördeskriget. Hoppas att det snart blir ett slut så folk där kan börja leva ett någorlunda vanligt liv.

3 comments:

Ingrid said...

Det lät så hoppfullt igår, men idag visar det sig att man kanske varit överdrivet optimistisk. det är bara att hoppas att det snart är över.

Ha en fin tisdag!

Helena Palena said...

Oj, har du bytt gardiner på bloggen. Fint! Soligt och apelsin om vartannat. Det här med krigen är bara för mycket. Tänk vad folk ska lida. Vad bra vi har det! Otroligt! Jag är tacksam och njuter i fulla drag. Önskade att alla kunde göra det.
Det är fint med fyrklöver. Vilken lycka! Klart du ska spela på något. Borde spela jag med. Man kan ju inte vinna något om man inte fiskar!

Anita said...

Jag läste lite längre ner på din blogg också. Då ser jag att du inte har så långt kvar till pensionen.Jag hoppas du kommer att trivas med att vara ledig. Det tog mig några månader men sedan var det bara skönt att vara ledig på heltid.
Det är så tråkigt med allt vad som heter Krig.Ha det bra.