Monday, August 01, 2011

Bada i Barsebäck


Vi hade en fin dag igår i Landskrona. Tittad bl a på Castellet med omgivningar. Eftersom det var måndag så var konsthallen stängd. De ska vi beöka senare i veckan om vi får tillfälle.

Vi badade i Barsebäck. Bra havsbad, typiskt familjebad vilket passar oss bra.

Just när vi kom hem kom en störtskur och det passade bra att kolla på Ms Marple och fika medans regnet vräkte ner. Det slutade snart och det blev tid till en kvällspromenad också.

5 comments:

antonia said...

Det blir ganska trevligt om ni beökar konsthallen så det blir fler där i framtiden ;)

(En tips om jag får komma med angående din sida. När man vill lämna en kommentar, öppnas en ny sida, och då måste man backa tillbaka, det finns en inställning om hur du vill ha kommentarerna, och bland annat kan man ha den så att den öppnas i en separat ruta eller att ha kommentaren under text. Så slipper man att backa. )

Anonymous said...

Titta in på min nystartade hälso-blogg.

kloktok said...

LÄt som ni haft trevligt! :-)

Ha det fortsatt gott.

Fridens liljor

Blue Eyes said...

:) Det är redan bättre. Jag antar att de flesta har den förre typen av kommentators funktion för att det är grundinställningen. Och man testar inte de andra två inställningarna.

Om du orkar kan du kolla hur jag har på min skönhetssida som ligger också här på blogger. Dock den uppdateras inte alls dagligen för jag känner att jag inte har tid för det. Jag skriver under här med länken till sidan. :)

Blue Eyes said...
This comment has been removed by the author.