Saturday, August 27, 2011

Svamp

Det ska bli 28 grader varmt idag enligt SMHI. Efter allt regn borde det bli mycket svamp nu i skogen och kanske blir det en skogsrunda. Kantareller har jag plockat och ätit så det räcker och blir över men det skulle vara kul om det fanns lite Karl-Johan, smörsoppar och annat. Och gärna nån Blodriska som inte är för maskäten. Den sistnämnda svampen är en av mina favoriter.Jag har fått ett nytt modem för bredband och telefon som ska installeras idag. Det är ett abonnemang som är en kombination av båda tjänsterna. Det ska bli billigare än den lösningen jag har haft förut. Återstår nu att få allt att fungera igen efter omstarten och det är ju ingen självklarhet när det gäller sånt här. Det blir säkert några  samtal till Kundtjänst innan det fungerar. Tur att man har mobiltelefon och Ipad om det skulle strula mycket.

Jag försöker få lite fart på min engelskspråkiga blogg men det går lite trögt. Hinner inte riktigt med den just nu. Men en o annan besökare hittar i alla fall dit och kommenterar. Testar med ett nytt inlägg där idag

9 comments:

Anonymous said...

Jag är rent usel på svampar och plockar inte. Men så mycket kan jag i alla fall konstatera och det är att flugsvampar finns hr gott om. Hoppa du har bättre tur!

Ingrid said...

Jag är som Znogge, väldigt dålig på svamp. Det enda jag plockar är vårmusseroner, för de känner jag igen.

Hoppas att det går bra med installationen idag!

Ha en fin helg!

Anonymous said...

Svamp är gott men jag har aldrig plockat själv... Tror inte jag skulle lita på att det inte är en oätlig svamp jag hittat.

Hoppas du får tekniken att fungera fort!

Gunnel said...

Jag önskar att jag var svampkännare, för det finns väl inget godare.

ansepanse said...

svamp är gott :)
nog kan det strula när man byter leverantör, när jag gjorde det förra året var jag utan data i över en vecka när det strulade, tur att vi inte hade nappat på erbjudandet att ha även TV:n på bredband
kram

Anonymous said...

Svamp är gott, men av säkerhetsskäl köper jag i butik då jag är ur kass på vilka sorter som är ätliga :-)
ps. vågen och jag är numera ganska bra vänner :-)

Mimmi said...

Jag ser att du också har varit ute på foto tur efter svamp :) Jag var också det i ett tidigare inlägg.. hoppas att allt funkar nu med ditt bredband och telefon ..det är alltid lite nervöst när man har fått nytt:)
kram/Mimmi

Inger Maryissa said...

Härligt med svamp.
och ja, det är gott med lite olika svampar
kommer ihåg när jag var barn och pappa kom hem med en massa svamp
och vi barn hjälpte mamma att rensa dem och då även lärde vi oss en del om olika svampar
och sedan kvälls-smörgåsen med stekt svamp...ljuvligt...
Hoppas det gick bra med installationen av bredbandet och telefonen
ha en fin fortsatt helg

antonia said...

Det är så gott med Karl Johan. Bästa svampen ever!