Monday, September 05, 2011

En ny bokserie

Jan Guillou har nu gett ut första boken i en ny serie. Nu är det inte medeltiden utan modern tid som gäller.

Brobyggarna har fått bra kritik och jag ser fram emot att läsa den.

6 comments:

Anonymous said...

Tittade på den när jag var inne i bokhandeln. Har ju mitt presentkort som väntar... Har inte läst några recensioner men förstår nu att den fått bra kritik så varför inte!

kristina said...

Den boken skulle va intressant o läsa. Hoppas du får ett fint liv som pensionär. Festlig bild.

Ha de gött vännen o hälsa så mkt.

De goaste kramizar!

Anita said...

Jag läser ju nästan inget men det är säkert trevligt med någon ny bokserie när man läser en hel del.Hoppas du tycker om den.Ha det bra.

ansepanse said...

mm det ska bli riktigt roligt att läsa den
kramar

kloktok said...

Är intressant att läsa historiska romaner oavsett om de är fiktiva eller inte. Men i ärlighetens namn tyckte jag den första Arn-boken var grymt tråkig. Den tog sig väl efter halva boken, eller om det var efter jag läste halva bok 2... Jag vet iaf att det var segläst i början, men sedan tog handlingen sig bra. åtminstone i mitt tycke! :-)

HA det gott!
fridens liljor

Rovie said...

Det har jag faktiskt läst om så så långt hänger jag med.
Nu ska jag berätta en sak som du är den förste att få veta. Något jag skrev till dig dig en gång att jag aldrig skulle göra.
Jag har köpt en iPad 2.

Men jag har inte hunnit göra något vettigt ännu. Barnbarnet kom hit i går och fixade lite åt mig med inställningar, så idag ska jag sätta igång och läsa bruksanvisnigen, himmel vad grejor.
Köpte också en grön Smart Cover som jag kämpar med att öppna. Bild kommer nog någon gång på bloggen, men du vet ju hur de ser ut.

Ha en fin dag