Friday, July 29, 2011

We are going on a summer holiday

Äntligen semester! Det har varit OK men långdraget att jobba hela sommaren. Om väderprognoserna är riktiga så ser det ut att bli fint sommarväder framöver. Jag har många tankar om vad jag vill göra under ledigheten men nummer ett är att jag ska komma igång med långpromenader varje dag.Shaping up!


4 comments:

Ingrid said...

Vilket vackert påfågelsöga!

Hoppas att du får fint semesterväder. Här kom det 10 mm till i natt, så totalt har vi nu fått 80.

Kram Ingrid

Anna Eleonor said...

Ha en skön semester! Jag lånade kollegans stegräknare och det var ju riktigt roligt att se siffrorna ticka uppåt. Ska nog leta efter en med lock så den inte kan radera siffrorna för så är de n jag köpte för flera år sedan och det är rätt kasst.

antonia said...

Hoppas att ni får en skön ledighet. Långpromenader är bra och nyttig. Och man ser mycket. :)
Jag just avverkat en själv (från St:Eriksplan i Stockholm till Nordiska museet i Djurgården kollade utställningen med italienska fotografier, guidade en norsk turist rätt sen tog en promenad hem igen...

Ingel@ said...

Jag har oxå börjat motionera under min semester. Har inte rört mej på 28år efter min stora knäskada. Efter vinterns bantning har huden blivit lite slapp så det var bara att sätta igång med lite träning.
Jag laddade ner en app till mobilen som heter runkeeper som har varit till stor hjälp. Jag har gått dagligen i en vecka och ska denna vecka trappa upp med lite joggning.
Ha en fortsatt skön semester!