Monday, September 18, 2006

Hem till byn

Igår började en ny omgång av Hem till Byn.TV-serien som hållt på i 35 år.Dom flesta av skådespelarna har hängt med hela tiden.När någon skådespelare har dött så har man inte satt in någon ny utan även rollfiguren har försvunnit.Bengt Bratt har skrivit manus hela tiden.Så också denna gång.Men det är premiär för Gun Jönsson som regissör.
Och så började elitserien i ishockey igen. Mitt favoritlag är Linköping som började med att vinna.Eftersom jag bor i Karlstad glädjs naturligtvis också åt Färjestads stora framgångar under hela 200-talet.
Dessvärre förlorade Blåvitt i fotbollsallsvenskan.
Gunnar

3 comments:

Ingrid said...

Hej Gunnar!
Vad ska man nu säga om nypremiären av Hem till byn? Lite besviken så här efter första avsnittet är jag allt. Det känns som om man skulle ha behövt få se sista avsnittet av förra omgången innan den nya började. Det var mycket funderade omkring vad som var bakgrunden till händelserna som utspelade sig.

Och så blir jag bara så trött på historien omkring den där Conny. Knarkkollektivet dominerar för mycket!!

Nej, jag ska inte döma ut serien så här efter första omgången, den blir säkert bättre och jag älskar egentligen den här serien väldigt mycket.

Ha en fin fortsättning på veckan!
Kram Ingrid

Anonymous said...

Hej Gunnar!
Ja, nog var det lite av att återse gamla bekanta när Hem till Byn körde igång igen. Men som Ingrid säger, en repris på det sista avsnittet hade inte varit fel. Jag och Gubben satt och försökte minnas tillbaka och ibland gissa vem personen var, minnet du vet... Ja, nu väntar jag på ett nytt avsnitt av Tusenbröder, det kan väl bli det med? Västerås är mulet och fuktigt 2 sekunder trängde solen genom diset. Men det är bra jobbarväder och jag ska ut och gå med gräsklipparen nu. Efter maten. ha en bra dag!

Anonymous said...

Hej Gunnar!
Tack för ditt besök hos mig lämnandes ett avtryck i min Olzzon gb. Ja Hem till byn - jag såg inte första avsnittet - missade det - men ikväll spelar vi in det. Jag har alltid gillat den serien, skall se den endera kvällen. Ha det gott / Anki