Tuesday, August 02, 2011

Boken eller TV:n?


Läser Montalbano just nu och tycker att böckerna är sådär.Helt Ok att läsa men hamnar inte på nån 10 i topp-lista bland deckare jag gillar. Prövade med att se på ett avnsitt på SVT igår. Jag somnade och tror att jag håller mig till böckerna framöver.

Igår blev det ett besök i Botan i Lund. Alltid lika fint. Sen ner till Trelleborg en titt på Bärnstenmuséet som ligger en bit väster om Trelleborg efter kusten. Det är sevärt. Och så bad i Barsebäck igen. Härligt havsbad!

Idag ska vi vandra i naturreservatet på Söderåsen, handla på en stor loppis och sen fika på Bialitt. Det sistnämnda måste man var alika gammal som jag för att minnas. Ett av lasse Holmqvists första TV-program sändes därifrån.

6 comments:

Gunnar Deckare said...

Prövar att kommentera efter ändrade inställningar av kommentarsrutan. Antonia hade synpunkter. Tror att det var så här hon önskade ha det?

Annika said...

Jag älskar Kommissarie Montalbano, i alla fall på tv. Jag har två böcker hemma men då jag har svårt för den sicilianska dialekten har jag ännu inte orkat kämpa mig igenom dem. Men det kommer, jag lovar...!

Anitha Östlund Meijer said...

Jag har aldrig tittat på Kommissarie Montalbano, men nuförtiden prioriterar jag ledig tid till skrivtid, och tittar ytterst sällan på teve.
vad skönt det låter att åka runt sådär. Vi öser på för fullt under sommarmånaderna med huset. Förhoppningsvis har vi ett stort vardagsrum till vintern där vi kan sitta och titta ut i skogen genom några gigantiska fönster. Eller varför inte sitta och skriva där? Bilder kommer på bloggen under dagen, men mitt mobila internet krånglar.
Ha det gott
Kram

Ninni said...

Tittade på det igår..tyckte nog det var lite si sådär!
Skådespelarprestationerna var inte mycket att hurra för=)

Bialitt minns jag allt...

Ha en trevlig dag Ninni

Helena Palena said...

Bialitt ja! Namnet låter så gott. Hoppas kaffe smakade. Undrar varför du valde Blogger och inte Wordpress. Gick över till WP april 2007 och är nöjd. Flyttade en annan blogg från AB, som tur var gick det hur lätt som helst. Varmt idag. Jag ska plocka lite körsbär och gosa lite med kycklingar och kattungarna.

Anita said...

Du har rätt angående att det är i Sjöbo jag håller till.Där har jag varit nu i 66 år. Bialitt, där är det trevligt. Det är ett tag sedan jag var där nu. Boken eller TV? För mig blir det TV för om jag läser så somnar jag efter ett tag. Vad bra att vi har fått bättre väder här nere i Skåne nu när du är här. Hoppas det håller några dagar till.Ha det bra/Anita