Friday, June 17, 2011

Semesterdeckare

Såg på en repris av Polisen i Strömstad igår på SVT. Det var (och är) en bra TV-produktion. Gårdagens avsnitt byggde på boken Domarmordet av författaren Gösta Unefäldt. Han skriver fortfarande deckare. Den senaste som jag har läst är Hämden är min från år 2009.


I min bokhylla finns bl a boken Polisen som vägrade ta semester från år 1985. En av dom bästa han har skrivit enligt min mening.


Apropå semester så lider min första semestervecka denna sommar mot sitt slut. Sen blir det jobb ända fram till slutet av juli. Jag har sen tre veckor ledigt i augusti. Jag kommer därefter att jobba fram till den 31 dec då  jag går i pension vilket jag verkligen ser fram emot.


Än är inte faran över i Japan efter kärnkraftskatastrofen. Läs här. Dystert!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/jordskalvetijapan/article13192617.ab

5 comments:

Vicke said...

jag tittade också p det, ha en fin dag nu

Anitha Östlund Meijer said...

Tack för kommentaren på min text.
Nu har jag lagt till din länk i min blogglista.
Skriver du något själv? Och vad?
Ha en trevlig dag

Kristina said...

Hejsan vännen!

Har sett den serien tid, men mkt som jag har glömt. Hoppas man kan se den på webben.

Ha en go helg o hälsa fam så mkt!

Många goa varma kramizar!

kloktok said...

Jag såg ju i tidningen dagen efter det sändes att jag missat detta program! :( Förut Ernst-Hugo Järegård är ju Per Oscarsson en stor skådisfavorit för Kloktoken...

Ha det gött!
Fridens lijor

Anita said...

Du kan tro att det är skönt att vara pensionär. Men tiden räcker knappt till. Ibland förstår man inte hur man hann med att jobba heltid. I början saknade man förstås sina arbetskamrater men nu är det inga problem med det heller.Tiden går så fort att snart är du också där. Ha det bra/Anita